[vc_row][vc_column width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1424979311143{border-top-width: 10px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1424979319733{padding-top: 10px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1427833807314{padding-bottom: 20px !important;}”]

Make-up is mijn passie. Mensen ‘natuurlijk’  laten stralen is mijn doel. Ik werk met professionele producten, voor een natuurlijke look. Be natural, Be beautiful,

 

Beblushed Makeup artis visagie schoonheidspeclialiste

[/vc_column_text][vc_column_text]Beblushed_Ilse_portrait

Contact

Ilse de Leeuw
Oosteinde 5
7961 ND Ruinerwold
06 303 303 95
info@beblushed.nl[/vc_column_text][vc_column_text]Makeup brush and eyeshadows

Be Blushed

Mijn naam is Ilse. Mijn passie ligt bij uiterlijke verzorging maar vooral bij make-up. Graag geef ik workshops over de laatste trends en passende make-up.
[/vc_column_text][vc_column_text]Beblushed_Ilse_werkJe kunt bij mij terecht voor huidverbeterende en ontspannende schoonheidsbehandelingen. En als make-up artist laat ik jou er op je mooist uitzien tijdens een feest, fotoshoot of bruiloft. Welkom bij Be Blushed, Ilse.
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Beblushed

Visagie

Het verfraaien van een gezicht om een vrouw te laten stralen is mijn doel. Mijn studio is voorzien van een grote hoeveelheid make-up, zodat je kunt komen kijken en proberen.
Lees meer >>

[/vc_column_text][vc_column_text]Beblushed_Visagie_Bruidsvisagie

Bruidsvisagie

Graag help ik bruidjes te laten stralen op de mooiste dag van hun leven. De bruid kan zelf haar wensen aangeven en daarna is het mijn  taak om de bruid te laten stralen met de juiste make-up. Lees meer >>
[/vc_column_text][vc_column_text]Beblushed_producten_SFEER-Mask-Sens

Schoonheid

En niet te vergeten de “huid”, het grootste orgaan van ons lichaam, die heeft aandacht nodig om te herstellen of in conditie te blijven. In de salon heb ik verschillende behandelingen voor elk type huid. Lees meer >>[/vc_column_text][vc_column_text]Be Blushed| Producten

Producten

Ik werk met natuurlijke poeders van Fresh-minerals en Be-mineral. Beiden zorgen voor een natuurlijke look. Mijn assortiment bevat de prachtigste kleuren. Lees meer >>[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

Als make-up artist laat ik jou er op je mooist uitzien,

tijdens een feest,

fotoshoot,

of op jullie bruiloft.

 

Beblushed Makeup artis visagie schoonheidspeclialiste

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_gallery type=”image_grid” interval=”5″ images=”747,746,737,464″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”200×200″][/vc_column][/vc_row]