Be Blushed, Hoge Akkers 3a, 7961 AR Ruinerwold - 06 303 303 95 - info@beblushed.nl

Be
Blushed
Schoonheid

Be Yourself ! 

De huid is vooral je visitekaartje
De huid is ons grootste orgaan van ons lichaam, de huid heeft een oppervlakte van anderhalf tot twee vierkante meter en weegt ongeveer vier kilo.
De dikte van de huid kan variëren van 0,1 mm tot 4mm , dit hangt af van de plaats waar de huid zich bevind. De huid bestaat uit 3 verschillende lagen, en deze lagen zijn ook weer verdeeld in meerdere lagen, elke laag heeft zo zijn eigen functie .
De huid beschermd ons tegen invloeden van buitenaf , zoals bacteriën en  gifstoffen, de huid regelt ook voor een groot deel onze lichaamstemperatuur, maar niet te vergeten de huid is je visitekaartje!
De huid is het eerste wat je ziet, samen met je haar,je uiterlijk! Er zijn veel verschillende huid types en huid problemen, tegenwoordig kun je veel aan deze problemen doen.
Bij mij in de salon kan ik werken aan de verbetering van je huid!  Ik werk met professionele producten van JANMARINI, Meer informatie kun je lezen verder op  de site bij producten.

Ik bied een aantal verschillende behandelingen aan.  Van een heerlijke ontspannende behandeling tot huidverbetering aan toe.
Elke huid heeft een andere behoefte en daar kijk ik voor de behandeling eerst naar. Vanuit daar kunnen we gaan kijken wat u wilt bereiken.

Huidanalyse met de skin scanner
Voordat we met huidverbetering gaan werken, gaat u eerst met uw gezicht in de skin scanner. De skin scanner geeft door middel van black light de mogelijkheid om “achter” / “door” de huid te kijken.Je kan veel meer details zien dan je met het blote oog van je huid zien kan.
Door middel van gedetailleerde kleuren kan ik de huid analyseren en verschil in huidcondities en problemen zien.
In het apparaat zit een spiegel, dus je kan zelf mee kijken en zien wat ik vertel.

Om aan huidverbetering te gaan werken, zal er ook huiswerk kunnen komen, de thuisverzorging is dan ook erg belangrijk voor een nog beter en blijvend resultaat.

  • Be Yourself:
    Deze gezichtsbehandeling is lekker ontspannen!
    De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte reiniging(scrub), onzuiverheden weg halen, epileren van de wenkbrauwen, masker en afsluiten met een massage van de dag crème.
    Het is een behandeling van ongeveer 60 minuten.
    Deze behandeling kost € 55,-.
"A Smile is the best make up a girl can wear
but a little mascara and lipstick never hurts''
BEBLUSHED
by ilse
Sluit Menu
WhatsApp chat