Be natural, be beautiful, Be Blushed

Mijn naam is Ilse Sleurink ik ben 30 jaar oud en moeder van 2 dochters.
En mijn passie ligt bij de uiterlijke verzorging van een mens.
Van visagie tot huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen aan toe. Voor alles en iedereen is er wel iets waarbij je terecht kan in mijn salon.
Regelmatig ga ik op trainingen, dit doe ik om mijn kennis bij de tijd te houden, en telkens te vernieuwen, in de schoonheidswereld wordt er niet stil gestaan en komen er telkens nieuwe ontwikkelingen en daar wil ik zeker van blijven leren!

Ik houd van make-up, ik hou ervan om mensen ‘natuurlijk’ mooi te maken. Het verfraaien van het gezicht en daarbij de mooie punten van de vrouw nog meer te laten stralen is mijn doel.

Ik werk met natuurlijke poeders, van fresh-minerals en be-mineral, beide zorgen voor een natuurlijke look en in het assortiment waar ik mee werk zitten de prachtigste kleuren… Meer informatie kun je lezen verder op de site.

Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor aanstaande bruiden , ik werk dan ook graag en regelmatig met vrouwen in voorbereiding op de mooiste dag van hun leven.
Aan de hand van een proef-make-up bepalen we de look die bij de persoon, de jurk en het thema van de bruiloft past. De bruid kan zelf haar ideeën aangeven en daarna is het mijn  taak om de bruid te laten stralen met de juiste make-up  . Meer informatie kun je lezen verder op  de site.

Ook werk ik samen met een fotografe. Ik maak de personen op en zij zet ze op hun mooist op de foto. Ik  vind het prachtig om te zien hoe je een persoon nog meer kunt laten stralen en nog zekerder kunt laten zijn door hen van een passende make-up te voorzien.

En niet te vergeten de “huid” de huid is ons grootste orgaan van ons lichaam, en die heeft hulp nodig om zich te beschermen en herstellen van alle schadelijke invloeden van buitenaf. In de salon heb ik verschillende behandelingen . Voor elke huid en behoefte bied ik zeker iets aan. Meer informatie kun je lezen verder op  de site.

Ook geef ik graag mijn kennis door, dit doe ik door middel van workshops. Dit is altijd een gezellige maar vooral leerzame avond. De inhoud van de avond pas ik aan op de behoefte van de groep,  hierdoor is niet één workshop hetzelfde. Meer informatie kun je lezen verder op  de site

Mijn studio is voorzien van een grote hoeveelheid make-up, zodat je kunt komen vragen, kijken en proberen. Maak van te voren even een afspraak, want ik neem graag de tijd voor je.

Groeten Ilse

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.