Je bekijkt nu Alle voordelen van Cosmecology voor jullie op een rij ;-)

Alle voordelen van Cosmecology voor jullie op een rij ;-)

Keuzes Keuzes Keuzes.

De Huid is gemaakt om te beschermen, maar moet op haar beurt ook worden beschermd.

Er is in de winkel altijd genoeg te vinden aan producten waarmee je je huid kan verzorgen. Zoveel dat je zelfs niet weet wat goed voor je is en wat je kopen moet. Je staat dan voor het schap en je pakt maar wat.

Om het juiste product te kopen moet je eerst goed weten wat voor huid je hebt. Voor elke type zijn er verschillende producten te krijgen. let wel op, per seizoen of je leeftijd kan je huid een andere behoefte hebben. Het kan dus heel goed zijn dat je meerdere malen per jaar een andere crème nodig bent.

Om het jullie wat makkelijker te maken, heb ik wat voor werk voor jullie gedaan. Ik ben een tijdje geleden op zoek gegaan naar een fijn, goedwerkend, veilig, betaalbaar natuurlijk en ecologische product.

Zo ben ik in contact gekomen met Cosmecology . Het feit dat het metabolisme van de menselijke cel overeenkomt heeft met dat van een plantencel, vormt de basis van de filosofie van dit merk. Cosmecology ontwikkelt huidverzorgende cosmeticaproducten met respect voor mens en natuur, met pure, doeltreffende en bewezen werkzame bestanddelen. De verzorgingsproducten bevatten plantenextracten die rijk zijn aan actieve stoffen, vitaminen, plantaardige oliën en boters, maar ook skin boosting biotechnische ingrediënten.

GOOD TO KNOW:

  • Alle actieve ingrediënten zijn plantaardig, duurzaam en biologisch verbouwd
  • Niet getest op dieren
  • Zonder planten uit GMO’s (genetisch gemanipuleerde organismes)
  • Zonder parabenen – Paraben-based preservatives – Phenoxyethanol – Formaldehyde – Toluene – Chemical filters
  • Geen kunstmatige kleurstoffen
  • Volledig biologisch afbreekbaar
  • Recyclebare verpakkingen

Buiten al deze mooie eigenschappen om, ruikt het erg lekker en voelt elk product stuk voor stuk erg fijn aan. Er zijn 3 verschillende soorten reinigers, 1 lotion, 1 scrub, 1 masker en 5 verschillende crèmes voor de huid. Voor de lichaamshuid zijn er ook heerlijke bodylotion ’s en shampoos.
Kortom een erg lekkere uitgebreide huidverzorgingslijn die betaalbaar is. Vanaf €14,95 heb je al reiniging en vanaf €17 heb je een erg fijne verzorgende crème voor je huid.

Be blushed_Cosmecology

Ik ben zelf erg blij met dit product in mijn salon. Wil je meer informatie over dit product of het eens voelen of ruiken? Schroom niet en je kan me altijd een mailtje/apje of belletje doen ! Dan kijken we meteen even naar de conditie van je huid!

Groeten Ilse
www.beblushed.nl

Verzorging die leven doet leven!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.