Je bekijkt nu Lees hier 5 eenvoudige stappen om je binnen 5 minuten op te maken.

Lees hier 5 eenvoudige stappen om je binnen 5 minuten op te maken.

Lees hier mijn 5 tips om binnen 5 minuten een verzorgde make-up te dragen.

We kennen het allemaal, in de ochtend hebben we veel te doen en dan hebben we geen tijd om make-up aan te brengen. En hiervoor eerder uit bed te gaan doen we natuurlijk ook niet ?

In deze blog lees je hoe je binnen 5 minuten er toch verzorgd uit ziet met 5 simpele stappen.

Wat heb je nodig: 1. Bronzer 2. Wenkbrauwpoeder 3. Mascara 4. Highlight 5. Lipgloss

  1. * De bronzer gebruik je om kleur te geven aan je gezicht. Wanneer je een bronzer op de manier hoe ik nu uitleg gebruikt hoef je niet een foundation aan te brengen. Door de bronzer op je jukbeen, je voorhoofd en op je kaaklijn aan te brengen, accentueer je je hele gezicht. Hierdoor heb je overal warmte aangebracht.
  2. Een wenkbrauwpoeder gebruik je om je wenkbrauwen te accentueren, hierdoor krijg je meer uitdrukking van je mimiek.
  3. Een mascara zorgt ervoor dat je ogen meer gaan spreken. Door mascara aan te brengen geef je je wimpers meer volume en lengte.
  4. * Een highlight gebruik je om mooie punten van je gezicht naar voren te laten komen. Breng deze bijvoorbeeld aan op je neusrug, boven je jukbeen en als oogschaduw op je bewegende ooglid.
  5. Een lipgloss maakt de look af, zoek een leuk kleurtje met een glans erin en zo krijgen je lippen kleur en past het bij de rest van de look.

* Bij de bijgevoegde foto zie je hoe ik de bronzer en de highlight aanbreng. Denk bij de bronzer aan een 3. Deze lijn heb ik zwart weergegeven op de foto.
* De highlight heb ik met witte strepen weer gegeven op de foto.
18675291_1356619954426064_1259077521_o

 

Succes met deze 5 handige tips om er in 5 minuten fris en fruitig uit zien. Mocht het in 5 minuten niet gelukt zijn   …….. dan adviseer ik je te blijven oefenen. Want dit kan echt ! 😉

Mooie groet
Ilse Sleurink
www.beblushed.nl

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.