Be
Blushed
Schoonheid

 

Be Yourself ! 

De huid is vooral je visitekaartje
De huid is ons grootste orgaan van ons lichaam, de huid heeft een oppervlakte van anderhalf tot twee vierkante meter en weegt ongeveer vier kilo.
De dikte van de huid kan variëren van 0,1 mm tot 4mm , dit hangt af van de plaats waar de huid zich bevind. De huid bestaat uit 3 verschillende lagen, en deze lagen zijn ook weer verdeeld in meerdere lagen, elke laag heeft zo zijn eigen functie .
De huid beschermd ons tegen invloeden van buitenaf , zoals bacteriën en  gifstoffen, de huid regelt ook voor een groot deel onze lichaamstemperatuur, maar niet te vergeten de huid is je visitekaartje!
De huid is het eerste wat je ziet, samen met je haar, je uiterlijk! Er zijn veel verschillende huid types en huid problemen, tegenwoordig kun je veel aan deze problemen doen.

Elke huid heeft een andere behoefte en daar kijk ik voor de behandeling eerst naar. Vanuit daar kunnen we gaan kijken wat u wilt bereiken.

  • Be Yourself:
    Deze gezichtsbehandeling is lekker ontspannen!
    De behandeling bestaat uit een reiniging, diepte reiniging(scrub), onzuiverheden weg halen, epileren van de wenkbrauwen, masker en afsluiten met een massage van de dag crème.
    Het is een behandeling van ongeveer 60 minuten.

“A Smile is the best make up a girl can wear
but a little mascara and lipstick never hurts”

BEBLUSHED
by ilse

Contact
Ilse


06 303 303 95​


Whatsapp


Instagram


Facebook