Be Blushed: Oosteinde 5, Ruinerwold - info@beblushed.nl - 06 303 303 95

Casmara

Het product Casmara is een unieke alginaat masker.  Het masker is gemaakt van algen en ligt als ware als een soort flexibele rubberen tweede huid over het gehele gelaat.

De kracht van de maskers zit in het feit dat ze het gehele gezicht bedekken, ook de ogen! Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden zijn ook de soms lastige zones rondom de ogen en mond gemakkelijk te behandelen.
Deze maskers liggen een 20 minuten over de huid en het voelt lekker koel aan. De buitenkant van de maskers sluiten volledig het gelaat af, waardoor de werkzame stoffen helemaal in de huid kunnen worden opgenomen.
De poriestructuur en fijne lijntjes en rimpels zijn aan de binnenkant van het masker zichtbaar.
De huid is naar een masker weerbaarder, steviger en is voelbaar beter gehydrateerd.

De maskers werken nog een 24uur na, het masker kan dus mee naar huis worden genomen in een zakje en in de koelkast worden bewaard, zo kun je de volgende dag nog eens heerlijk genieten van je masker.

De algen in dit masker zijn 10x rijker aan oligo- elementen dan verkrijgbare plantaardige stoffen.
Voor elke huidtype is er een masker, van droog tot acne en bijvoorbeeld de zon beschadigde huid. Het voordeel van deze maskers zijn dat ze met elk andere merk gecombineerd kunnen worden.

Dit masker wordt buiten de behandelingen om aangeboden, door zijn unieke vorm zit dit niet standaard in een behandeling maar kan altijd worden ingezet.

De maskers hebben verschillende soorten om zo voor elke huidtype zijn werking te kunnen aanbieden.

Be Blushed: Oosteinde 5 - info@beblushed.nl - 06 303 303 95 -