Be Blushed: Oosteinde 5, Ruinerwold - info@beblushed.nl - 06 303 303 95

Be Blushed | Samenwerking

Ik werk graag samen met mensen in mijn omgeving. Het zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, wie weet kunnen ze ook iets voor jou betekenen.

Groeten, Ilse

bb500

Beeld bij Birgit

Wanneer jullie bij mij een reportage laten maken investeer je in een blijvende herinnering!
Je beeldige bolle buik, jullie mooie kindje(s), jullie pasgeboren kleintje, jullie liefde voor elkaar tijdens een loveshoot of jullie bruiloft.

10995601_900452583359737_4609843146042596417_n

Misz Baksel

Bij mij kunt u terecht voor een lekkere taart en cupcakes voor alle gelegenheden.
Wilt u gezellig een high tea thuis organiseren en is in de keuken staan niet uw ding dan kunt u hier uw high tea bestellen en thuis opsmikkelen met familie en vrienden.
Wilt u zelf leren hoe u een lekkere taart of overheerlijke cupcakes kunt maken.

essenza150

Essenza Fotografie

Frisse en spontane bruidsfotografie door 2 enthousiaste fotografes. Wij zijn Ester en Miranda, twee enthousiaste fotografes met een passie voor mooie beelden en het vastleggen van geluk! Met oog voor detail, passie voor ons vak en altijd met veel plezier maken wij moderne en spontane trouwreportages die jullie een geweldige herinnering geven aan jullie mooiste dag.

www.jullietrouwfotografie.nl

logovoorhuis

Bruidsboetiek ‘t Voorhuus

Als aanstaande bruid ben je natuurlijk heel benieuwd wat er allemaal is op bruidsgebied. Ik hoop je een goede indruk te kunnen geven van de mogelijkheden bij Bruidsboetiek ‘t Voorhuus.
Een ding is zeker: je kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een gastvrij onthaal! Want een bruidsjurk uitzoeken is iets heel persoonlijks! Omdat ik op afspraak werk kan niemand ons storen, alle tijd is gereserveerd voor jou!

www.voorhuus.nl

logo

My Yoga

)p de website van My Yoga vind je alles wat je nodig hebt om vandaag nog met yoga te beginnen. Mijn streven is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Of je nou wilt leren ontspannen, je lichaam leniger en sterker wilt maken of meer energie wilt voelen, yoga kan je dat brengen en nog zo veel meer. Begin hier en nu en kijk waar het jou brengt. Veel plezier! Namasté.  

www.maaiyoga.nl

JBS_logos_RGB-03

JB Stevens Video Editing

Ik ben Jan Bert Stevens, freelance video editor. Inzetbaar voor het monteren van alle soorten video’s. Van het produceren van bedrijfsfilms, monteren van vakantiefilms of het maken van complete bruiloftreportages.
Laat de mooiste dag van jullie leven vastleggen in een trouwfilm.
Ik kan opnames maken van de ceremonie, het feest of de hele dag en dit monteren tot een film die aansluit bij jullie wensen.

Neem contact op voor de mogelijkheden via:

www.jbstevens.nl

Be Blushed: Oosteinde 5 - info@beblushed.nl - 06 303 303 95 -