Je bekijkt nu Blackhead peel-off Mask

Blackhead peel-off Mask

Blackhead peel-off facial mask.

De hype die op facebook en instagram voorbijkomt van dit moment is het vlies masker.
Dit masker ontstopt poriën, verwijderd overtollig vet en onzuiverheden uit de huid.Je ziet leuke filmpjes waarbij het vliesmasker van het gezicht wordt gehaald met gillende meiden van de pijn. Dit leek mij een beetje overdreven , en moest dit uiteraard zelf proberen.

Benieuwd naar mijn ervaring?

Ik ging eerst mijn huid reinigen, hierna maakte ik het zakje open en bracht dit met een maskerkwast aan op mijn huid.
Het is een zwart, glimmende, plakkerige suspensie die je over je huid verspreiden moet.
Dit laat je een 15 tot 20 minuten op je huid zitten.

Je merkt dat het plakkerige weg gaat en dat het masker erg strak gaat worden om je gezicht heen. Het voelt alsof er een plastic laagje over je gezicht zit.
Dit voelt trouwens erg lekker, het lachen en praten wordt wel wat lastiger.

Naar 20 minuten is het helemaal glad getrokken over je huid. Je moet eerst even een stukje los krabbelen voordat je het eraf kan trekken.
En wanneer je dit eraf trekt span je huid dan goed. Want het doet echt wel pijn !!!!!!
Het is alsof je een pleister van je huid trekt. Alleen zit deze dus over je hele gezicht heen. Mijn man en ik hadden beiden dit masker op. En we vonden het beide niet prettig en stiekem best pijnlijk.
Om eerlijk te zijn hebben we er een filmpje van gemaakt, deze posten we niet ! gillen , tranen en vloeken. Dat zegt genoeg denk ik. AAAAAAuw ! 😉

Als het masker van je gezicht gehaald is voelt dit erg fijn, mijn huid voelde erg glad aan, ook zijn mijn rimpels een stuk minder.  De oneffenheden trek je echt uit de poriën. Op de foto zie je goed de witte streepjes, dit is allemaal viezigheid wat je uit de poriën trekt

.vlies

Nu een dag later voelt mijn huid nog erg lekker strak aan. Mijn huid heeft een gezonde glans en voelt erg schoon aan.Wel voelt het een beetje ”beschadigd ”aan. Dit komt doordat je het vlies masker wat erg strak op de huid zit eraf trekt.

Als je een feestje/bruiloft hebt zou ik dit masker wel een paar dagen eerder doen. Zo heeft je huid ook weer de tijd om te herstellen mocht het wel beschadigen.

 • Let trouwens goed op dat je het masker niet in de haren aan brengt, kijk bij je wenkbrauwen en haargrens dus goed uit.
 • Als je het masker er af gaat halen, span dan ook je eigen huid goed aan. Dit doet wat minder pijn. 😉
 • Met een washandje met warm water week je de laatste restjes er makkelijk af.

Ik vond het erg leuk dit vliesmasker te proberen, dus kom je hem tegen, succes en veel plezier ermee. 😉
Groeten Ilse
Be BLushed

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Marian

  Dus wel pijnlijk? Mm, minder dan

 2. Sandra

  Het haalt wel echt heel veel viezigheid weg zeg! Maar de pijn….ik weet niet of ik dat durf. Waar is het van gemaakt eigenlijk?

  1. Je ziet erg mooi verschil ! de viezigheid wordt echt uit de huid getrokken, maar het doet echt wel pijn. Het is van houtskool gemaakt, verdere inci lijst zou ik moeten opzoeken.

 3. Karin

  Ik sta er wel voor open! Wie mooi wil zijn moet soms even pijn lijden toch?!?

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.