Je bekijkt nu Bruidsstylist Ja of Nee ?

Bruidsstylist Ja of Nee ?

Waarom kies je voor een Visagist op je bruiloft?

Regelmatig hoor ik op beurzen : Ik draag nooit make-up dus dit hoeft op de bruiloft ook niet.


Ik kan me voorstellen dat als je nooit make-up gebruikt je niet ineens rode lipstick met een zwarte smokey eyes op moet doen. Dan voel je jezelf niet fijn.
Maar een natuurlijke make-up doet al zoveel meer aan je huid en uitstraling.

Je komt die dag vaak op de foto , en bij warm weer gaat je huid glimmen of rood worden, een visagist zorgt ervoor dat met de juiste producten dit glimmen niet gebeurd. Ook als je oneffenheden hebt kan dit weg gewerkt worden.

En stel je nou eens voor : Het wordt 1 van de mooiste dagen van je leven, je hebt alles tot in detail geregeld, een mooie jurk, mooie haren en dan een rood glimmend hoofd op de foto!
En die foto’s ga je echt nog vaak bekijken. Dat zou toch super zonde zijn?

Ik als visagist heb mij gespecialiseerd in bruidsmake-up. Door de ervaring die ik in afgelopen jaren heb ontwikkeld weet ik precies wat kan en wat niet kan.
Sommige producten werken niet, het blijft niet de hele dag dekkend zitten of het lekt. En je wil uiteraard geen vlekken in je mooie jurk.
Ook moet je uitkijken met schaduwen, je wilt natuurlijk niet op de foto staan en lijken op een panda beertje ?

Ik werk met een airbrush en door deze methode te gebruiken spuit je pigmenten dekkend en goed verdeeld op de huid. Dit vlekt niet, geeft niet af en blijft de hele dag dekkend zitten. Het mooie hieraan is , is dat de huid niet gaat glimmen en dit scheelt de fotograaf ook in het bewerken van de foto’s.

Het gebeurd tegenwoordig steeds meer dat de man ook een transparante poeder op krijgt. Reden : Heel simpel ook je man staat niet als een rode glimmende tomaat op de foto.

Ik werk altijd met een proefsessie, zo kun je als bruid de make-up uitzoeken wat het beste bij je past, door van alles te gaan proberen zie je wat we op de bruiloft doen gaan.

Ook doe ik er bruidskapsels bij , deze combinatie werkt erg fijn, er komt maar 1 persoon bij je thuis. Dit scheelt in tijd en drukte. Ook wordt het kapsel en de make-up zo aangepast op jullie thema en op jou jurk !

Jij wilt stralen en dat is aan mij omdat het zo goed mogelijk te doen!

Blushige groet
Ilse Sleurink
Be Blushed

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.